Thursday

8. Mencari Buaian Untuk Disewa

Salam,

Sedang berkira2 untuk menyewa buaian untuk Majlis Berendoi si kembar
Tapi di area Penang ni baru jumpa dua tempat je
Nak sewa pun kena gak tengok budget mak paknya ni
Ada gak yang nak sponsor tapi nak pendapat korang
Daripada sewa dengan harga RM500 berbaloi atau mama beli katil baby yang boleh swing tu untuk majlis dan ble pakai sampai baby besar? Setakat menghias, mama leh wat sendiri
Apa kata korang?

4 comments:

iena said...

Klu harga sewa 2 lbh kurang harga katil baby, lbh baik beli je, dah tentu jadi hak kita, klu sewa dah tentu kena bagi balik, hahaha..... fikir2 kan....

Kniedaz said...

Iena ~ Betul tu...kalau sewa, gunanya setengah hari je..kalau beli selamanya hak milik kekal hahaha

MuRaBbI CiNta said...

bli je kak oii. mbazir klu sewa. nnt baby blh guna smp besor... lg pun mama diakn kretive n inovatif :) ngehngeh....

Kniedaz said...

murabbi cinta ~ hehehe...betul tu...mama dia ni dah gatal tangan nak mendeko..