Thursday

13. Gaya

Salam,

Actually takde apa yang nak ditaip sangat dalam entry ni. Skang sibuk ngan si kembar dah takde masa nak menaip di blog. Dapat blogwalking ke satu dua blog yg jadi favourite pun dah kira besar rahmat tu. Yela..baru nak khusyuk kat depan lappy je si kembar bunyi2 pulak. Huhu..

Ni ada sikit gambar gaya si kembar tdo. Skang ni tdo bukannya suka dibedong. Asyik keluarkan tangan je. Agaknya diorang rasa terkurung kot. Tapi bila tak dibedong, tdonya sekejap je dah bangun. Skang ni kalau tdo kuarkan tangan suka tdodepan tv. Tdo pun dah ada waktu..pagi bangun kol 6 pagi n berjaga sampai kol 9 lebih.

Biasanya diorang mandi awal, kol 8 lebih atau 9 dah mandi. Lepas mandi, diorang akann tdo sampai tengahari atau samapi kol 1 petang. Pastu diorang akan tdo balik atau tengok tv (mcm diorg pandai tgk tv dah..tp mata memang terarah kat tv la). Petang kol 5 diorang bangun utk mandi n tgk sinetron sampai kol 7. Lepas tu diorang tdo lagi sampai malam. Malam diorang bangun utk minum. Kadang2 diorang buat hal takmo tdo sampai ke pagi tapi jarang la...kalau selalu mau tension mama diorang ni.

Apa2pun layan jela gambar diorang ni. Skang dah nak masuk 2 bulan...sekejap je dah 2 bulan kan!



9 comments:

SJB AKA SUE J-B. said...

Anak perempuan? wah best lah dapat twins girl.

Hari tu balik balik nak check your blog tapi tu lah tak boleh masuk coz of the virus.

Anyway, congrats and take care :).

Kniedaz said...

Sue ~ blog yg lama memang ada virus tu yg lama tak bukak yg tu..hehe
thanks n take care

RieNa said...

alololo comelnya yani yana!!

kueh bakar said...

kiyutnye...

librian, jum join kontest...

nizamsani said...

seronoknya ada kembar.

~aSHa~ said...

sihatnye mereka...tgk pipi tu...bam bam......

skrg dah 6 bulan la ye? mana gambar terbaru mereka....mesti dah meniarap2 kan

Qider said...

Comelnya...i really want twin girl..gaya tido sama je time si kembar saya umur 2-3 bulan dulu...

Qider said...

Comelnya...i really want twin girl..gaya tido sama je time si kembar saya umur 2-3 bulan dulu...

nuyui a.k.a miss YUI said...

tembam sggh..geram tgk....